mandag den 27. oktober 2014

Begrænsninger og beslutninger

Endnu et halvt år er gået.


Ungerne er flyttet til Danmark - og som jeg frygtede, klarer jeg ikke selv at køre derover uden at være totalt smadret til zombie af smerter næste dag(e).Det er dejligt at se Carl blomstre op og udvikle sig efter flytningen fra en overbelastet svensk dagis til en dansk skovbørnehave, hvor personalet rent faktisk gider ungerne.


Det har dog også været en øjenåbner for mig!
Pga mine fysiske begrænsninger er jeg totalt skakmat hvis der sker noget med min søde mand. Visheden om det fik mig til at gå lidt i panik!


Så vi har besluttet også at trække teltpælene op og flytte tilbage til Danmark.

Efter at have undersøgt markedet indenfor en rimelig afstand til ungernes nye domicil, faldt valget på en et-plans stue lejlighed i Farum Midtpunkt. Dér har vi jo boet rigtigt fint i 8 år efter vores år i Grønland. Det bliver lidt som at komme hjem.
De er i gang med en total-renovering af den ene række blokke, så vi besluttede at skrive os op med forventet flytning næste forår/sommer.Men så: VUPTI - i sidste uge fik vi faktisk tilbudt en lejlighed pr. 15. december :-)  Det bliver hårdt at få styr på kaoset her, få pakket og flyttet den del af det, som skal med videre i vores liv. Få skabt et velfungerende fritidshus af resterne.
Men når det er overstået, bliver det uden tvivl SUPERgodt :-)


Men nu kan jeg så ikke trække den længere: glasværkstedet skal sælges. Det er så vemodigt. Men også nødvendigt.
Jeg har simpelthen ikke styr på armene længere :-(Min sidste større kreation er to ca 50 cm høje birketræer, som skal monteres på et stort stykke birkebark fra et stormfældet træ. De skal op at stå i et 80 x 80 cm højtsiddende vindue. De får selv lov at montere det.
Der er gået urimeligt meget glas til træerne pga mine problemer med at styre armene. Tabt, smadret glas.
Så det er alt andet lige på tide at stoppe!Jeg har også lavet et par tallerkner til Carl. Man kan da ikke stå for en unge, der spørger om ikke mormor kan lave en tallerken med en krokodille SKARPE tænder til ham :-D Og så også gerne en spækhugger og en hammerhaj, ikke?
Da første krokodille desværre gik i stykker, kom det skråsikkert at "mormor vil godt lave en ny til mig"  ;-)Og ja, det ville mormor da ;-) - men det er altså ved at være slut!


Det har været sjovt og dejligt at have eget glasværksted, så længe det gik godt - og jeg ville bestemt ikke have undværet det.
Men nu ser jeg frem til et mere overskueligt liv i en moderne lejlighed - tæt på familie og venner.

1 kommentar:

  1. Hvor er han heldig, ham Carl, med en mormor, der kan lave tallerkener, Eller i hvert fald "kunne". Sådan er det jo tit her i livet, hver sin ting til sin tid, og som du skriver, nu skal I videre. Og jo, der bliver vist lidt at se til mht. flytning :-) Men når det er overstået, ja, så tror jeg, at det bliver RIGTIG GODT. Så er det også nemmere for os, at ses :-)

    SvarSlet