søndag den 20. oktober 2013

Nattebloggeri

Jeg ligger i en hotelseng i Stockholm med min iPad på maven og kan mærke at jeg lever. Også i den grad! AV AV AV....
Kroppen straffer gårsdagens aktivitetsniveau. 

Så nu vil jeg prøve, om jeg kan finde ud af at blogge igen. 
På den ene side vil jeg gerne fortælle om mine oplevelser. Og på den anden side har bloggen her og min positive tilgang til fortællingen om (de positive i) mit liv jo haft ganske fatal betydning siden sommeren 2012. 
Nå - jeg vover mig ud i det!

Hvilken dag, vi havde i går :-). Manden i mit liv og jeg fejrede vores 39 års bryllupsdag med musical og god middag. Noget vi har planlagt og glædet os til rigtig længe. En dag som klart blev endnu bedre, fordi jeg har fået medhold i forsikringsankenævnet og dermed har fået så meget bedre humør ;-)

Allerede i midten af februar købte vi billetterne ved forsalg på internettet. Ved at være så tidligt ude kunne vi købe pladser på 1. række midt for på balkonen. Smart, fordi der ikke sidder nogen foran mig, så jeg ikke bliver tvunget til at sidde skævt for at se scenen. Og fordi jeg ved at komme tidligt til teatret kan komme først ind til pladserne uden at skulle kante mig forbi andre - og samtidig kan undgå at nogen skal møve sig forbi mig på vej til deres pladser. 

Fredag middag tog vi så lyntoget fra Hässleholm til Stockholm. Det er en fantastisk bekvem rejse på knap 4 timer - især fordi vi har fundet ud af at rejse på 1. klasse uden at blive flået. Præcis 90 dage inden afrejsedatoen slipper SJ et antal billige billetter. Så ved at være hurtigt ude, fik jeg fat i de to sæder på første klasse, hvor der ikke sidder nogen ved siden af, men hvor man sidder overfor hinanden med et bord imellem. Sæderne er brede og komfortable med god støtte til ryg og nakke. 

Vel ankommen til Stockholm i det allersmukkeste vejr, fandt vi frem til hotellet, som ligger lige ved siden af en tunnelbanestation kun et stop fra Centralstationen. Så jeg kunne nå at få  et godt hvil, inden vi spiste aftensmad på en restaurant i nærheden. 
Hotellet havde vi også booket i god tid. Gennem vores Coop medlemskab kan man nemlig få en god rabat på et antal hoteller til to weekend overnatninger. Er man ude i god tid er, udvalget stort og man kan få rigtig god value-for-money. 

Lørdag efter morgenmaden gik vi en lille tur om formiddagen, men for at klare eftermiddagens teaterforestilling og aftenens planlagte middag, måtte jeg tilbringe et par timer på ryggen midt på dagen. 

Musicalen var simpelthen forrygende! 
Priscilla, Queen of the Dessert - en musical baseret på kultfilmen fra 90'erne. 
Fuld af god musik og fantastiske kostumer og overbevisende scenografi i et helt forrygende tempo. 

Man må ikke tage billeder under forestillingen, så I må nøjes med dette fra programmet. 

Efter teatret gik vi så til en nærliggende restaurant, hvor vi hjemmefra havde bestilt bord. Her fik vi en rigtig dejlig middag med muslinger til forret, en god bøf til hovedret og en veltillavet dessert. 
Fejrede dagen med et glas mousserende vin og en flaske god rødvin. 

Så var det bare om at komme tilbage til hotellet og falde om på ryggen igen. Hvile hvile hvile. 
Men desværre var der kun et par timers søvn til mig - kroppen brænder efter dagens aktiviteter. 
Eftersom jeg valgte at tage smertestillende medicin i eftermiddags og at drikke vin til maden, klarer kroppen ikke rigtigt mere medicin lige nu. 
En prioritering som jeg ikke vil fortryde!!!!!

I morgen går turen hjemad igen. Jeg ved at hjemturen ikke bliver lige så behagelig som udturen, på trods af at vi har præcis samme pladser i toget. 
Men jeg er bare SÅ GLAD for dagens oplevelser. Nogle skønne timer sammen med manden i mit liv. Med glade oplevelser og god snak. En dag som man/vi/jeg kan leve længe på. Og bestemt en søvnløs nat værd ;-) 

Efter vores sure halvanden års periode med forsikringssagen, var det så befriende at skeje lidt ud. At mærke angsten og usikkerheden slippe og nyde livet og samværet med min mand.

Godt nok er det ikke helt overstået endnu, fordi PFA har 30 dage til at bringe udbetalingerne i orden (eller nægte at følge nævnets afgørelse). Så indtil alt er på plads, kan jeg ikke være 100% sikker på at jeg er sluppet helt ud af skærsilden. 
Men jeg er overbevist om at det må gå i orden nu! - glæden og optimismen er på vej tilbage i mit liv. Det er så hjerteligt velkommen tilbage :-)
1 kommentar:

  1. Kære kære Inge,inderligt og af hele mit hjerte....velkommen tilbage til livet og det positive og STORT tillykke med jeres bryllupsdag.
    Dejligt at i har haft nogle gode dage selvom de koster bagefter.....

    Rigtig mange knus og kram herfra

    SvarSlet