søndag den 24. november 2013

Endelig :-)

Endelig i torsdags kom min 'tvungne opsparing' i form af de pensioner, PFA har tilbageholdt siden sommeren 2012, til udbetaling.

JUBIIII !!!!!

Nu kan jeg da se enden på hele denne ulykkelige sag. Der er lige nogle mellemværender med Pensionsstyrelsen, Skat og min advokat, der skal falde på plads; så burde livet kunne blive 'normalt' igen.

:-)  Nu får jeg igen økonomi til at lege i mit værksted - hvis altså jeg finder noget energi igen og i øvrigt kan komme videre fra det angstbetonede ubehag, jeg føler ved mit værksted. Men det må jeg jo se at komme over !!!

:-)  Min lille bil, som jeg måtte sælge pga dårlig økonomi - jeg skulle jo bl.a. skaffe penge til advokatomkostningerne -  savner jeg heldigvis kun sjældent :-)

:-)  Jeg kan forkæle datter, svigersøn og ikke mindst barnebarnet lidt ekstra i år. Det har de sgu fortjent for al opbakning og hjælp i den forløbne tid!

:-)  Selvom kroppen konstant bliver dårligere, går jeg stadig på mine egne ben - omend med hjælp at min fantastiske rollator ind i mellem.

:-)  Jeg har så meget at glæde mig over. Ikke mindst ham her

2 kommentarer:

 1. Endelig skal du have STORT tillykke Inge.
  Håber du kommer over det angstprovokerende ved dit værksted så du kan komme til at nyde at være der og lave noget af dit flotte glas.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten.
   Jeg må se at komme over det. Heldigvis begynder der at dukke lidt kreative ideer op, så mon ikke jeg kommer i gang i begyndelsen af det nye år :-)

   Slet